Restaurant København - 64 gode muligheder

Vi har samlet de bedste restauranter i København og vurderer dem ud fra tre kritier: Smag, service og stemning.

Anmeldelser på vores Instagram
restaurant københavn

Eksempler fra vores restaurant besøg

  • restaurant kobenhavn
  • restaurant koebenhavn
  • restauranter koebenhavn

Restaurant København, her finder du dem

Er du også på udkig efter en god restaurant, så har vi masser af gode muligheder for at du kan finde det helt rigtige spisested. Vi har håndplukket alle de gode restauranter i København og vurderer dem løbende ud fra tre kriterier. Stemning, Smag og Service. Restaurant København? det er her du finder dem.

Hvordan finder jeg en restaurant københavn?

Der er mange grunde til at tage ud og spise mad i København. For det første er København kendt for at have en fantastisk madscene med et stort udvalg af lækre restauranter, der serverer alt fra traditionel dansk mad til internationale køkkenretter. Derudover er det også en unik mulighed for at opleve den danske kultur gennem maden, og det kan være en sjov og hyggelig måde at tilbringe en aften med venner eller familie. Endelig er det også en god mulighed for at støtte de lokale københavnske restauratører og bidrage til byens økonomi.

Den nemmeste måde at finde en restaurant på i København, er ved at benytte vores liste af restauranter. Her finder du 64 gode restauranter, hvor du for hver restaurant kan se adresse, et direkte link til deres hjemmeside, telefon nummer samt hvornår vi sidst har besøgt restauranten for at give vores anmeldelse af den.

På vores liste kan du nemt filtrer i vores restauranter, således at du kan får vist de steder hvor der er aftensmad, frokost eller morgenmad på menuen. Hvis du ønsker at se billeder fra restauranterne, så anbefaler vi at du besøger deres instagram og evt. kigger på de billeder som restauranten er tagget i. På den måde kan du se hvad andre brugere ligger op og derved få et mere rigtigt billede af maden og stedet.

Du er også velkommen til at besøge vores instagram, hvor vi ligger vores anmeldelse af restauranter vi besøger op. Her giver vi 5 stjerner inden for 3 kategorier. Smag, stemning og service. Alle spisestederne er at finde på et interaktivt kort, så du let kan finde et område hvor du gerne vil spise. Udover det, er der også rutevejledning. Du klikker blot på linket, hvorefter at ruten til restauranten vil blive vist i google maps. Så står du midt inde i byen, er det nemt at finde frem til dit næste måltid.

Guide til restaurant københavn

Vores restaurant københavn guide hjælper dig hurtigt til at finde det helt rigtige sted at spise. Slut med at søge google tynd på lange artikler med semi-gode restauranter. Vi har det nemme og hurtige overblik, så du hurtigt og nemt kan finde et kvalitetssted at spise til f.eks. et virksomhedsmøde, en tur ud med vennerne eller til en date. Vores udvalg af restauranter er håndplukket og lagt på ud fra deres stemning, smag og service niveau.

Vi besøger alle restauranterne på vores liste løbende og fjerner gerne restauranter igen, hvis vi mener at de ikke lever op til vores forventninger. Vores guide er ikke en michelin guide, vi er ikke uddannet sommelier eller gode kokke. Vi er helt almindelige mennesker, der har vores syn på, hvad der skal til for at et restaurant besøg er godt.

Michelin restauranter i København

Restauranterne på vores overblik er ikke allesammen Michelin restauranter. Vi har dog valgt at tilføje stjerner på dem som ér Michelin restauranter, så man nemt kan se om de har en særlig udmærkelse fra Michelin guiden. Du finder det bl.a. på restauranter som Geranium, Aloutte og Formel B, der alle er en del af restaurant københavn.

Bedste restaurant København

Vi har valgt kun at vælge de bedste restaurant København. De fleste er restauranterne er ikke udmærkede restauranter, men er ofte steder med et simpelt koncept, hvor der serveres god mad. Ofte handler det ikke for os om at blive mødt af en gastronomisk bombe. Et restaurant besøg handler for os om meget mer end det. Derfor har vi også lagt vægt på de tre kriterier vi værdsætter ved et godt besøg, som er smag, stemning og service.

Alle kategorierne har 5 stjerner som vi giver ud fra hvordan vi synes restauranten har performet. Vi har ikke lavet en vurdering af alle restauranter endnu, men det kommer løbende som vi får tiden til at komme ud at besøge restauranterne.

Det er svært at sige, hvilken restaurant der er den bedste i København, da det kommer meget an på, hvilken type mad man er på udkig efter, og hvilken stemning man ønsker på sin restaurantbesøg. Derudover er smag og præferencer individuelle, så det, der er den bedste restaurant for en person, kan være en anden restaurant for en anden person. Det er bedst at undersøge de forskellige muligheder og læse anmeldelser fra andre, der har besøgt de forskellige restauranter, for at finde den, der passer bedst til ens ønsker og præferencer.

Har du en af de bedste restaurant københavn du vil anbefale os besøge? Så skriv til os på instagram, så noterer vi den ned og håber at kunne besøge den i fremtiden.